Mordene på Rødstrup Plejehjem

Farce af Danny Bruslund.

Rødstrup plejehjem skal ha' ny bestyrerinde – igen.
Beboerne (de fleste kendt fra ”Åreknuderally på kroen”) er utilfredse med de bestyrere, der bliver ansat af kommunen, så de (altså bestyrerne) har det med at dø af uransagelige årsager.

Da stykket starter, er beboerne lige kommet tilbage efter begravelsen af den seneste plejehjemsbestyrer. Alle er lettede, og alt er ved det gamle igen. Sylvia, den evigt mandejagende kvinde, har stadig travlt med at jagte mændene til stor forargelse og irritation for alle. Mest Peter, der dog redder sig igen og igen med simple forklædninger, som Sylvia - som den eneste - ikke kan gennemskue. Den gamle elektriker George (som de andre hele tiden kalder Georg) er en opfindertype, så han arbejder på sin bestyrerindepersonalealarm. Johannes og Albert, de to gamle originaler, er flyttet ind på plejehjemmet - Albert mest fordi Johannes er flyttet ind - og bruger tiden på dårlige jokes.

Beboerne ønsker at få Dortheas datter, Ilse, som ny bestyrer, men det viser sig, at der allerede er ansat en ny af kommunen. Det er den strenge militæragtige frk. Schinkenballe, der nu vil indføre nye regler for alle. Man skal fremover op klokken 05.50, for der skal trænes fra morgenen af, inden gedemælken må nydes.
Til middag vil den stå på rødbedebøffer, nudelkarbonader og grøntsagsfrikadeller. Bestyrerinden bliver ”for meget” for beboerne, så de bliver nødt til at lægge en plan – igen!
Snakker vi et nyt mord på Rødstrup Plejehjem?


Mordene på Rødstrup Plejehjem
Alder : Voksne
Akter : 1
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 13
Herrer : 4
Damer : 5

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk