Sister Act (oversættelse)

Musical af Cheri Steinkellner og Bill Steinkellner. Oversætter:Jens Grønlund. Oversætter:Daniel Juul Simonsen. Komponist:Alan Menken. Sange:Glenn Slater.

Da disco-divaen Deloris Van Cartier bliver vidne til et mord, kommer hun i vidnebeskyttelse det ene sted, politiet er sikker på, hun ikke bliver fundet: et kloster. Forklædt som nonne kommer hun hurtigt på kant med såvel de firkantede regler som den strikse abbedisse. Ikke desto mindre bruger Deloris sine disco-talenter og sangstemme til at sætte gang i klosterets kor – og på den måde får hun pustet nyt liv i både kirke og menighed. Men ikke uden at komme til at afsløre sin sande identitet. Forbryderne kommer hurtigt på sporet af Deloris – men nu er de også oppe imod hendes mange nye søstre!

Sister Act er en fantastisk feel good musicalkomedie baseret på filmhittet af samme navn. Med musik af Tony- og Oscar-vinderen Alan Menken blev forestillingen nomineret til 5 Tony Awards (inklusive bedste musical). Forestillingen er fyldt med gospelmusik, dans og en rørende historie, der ikke kan undgå at gøre indtryk på publikum.

OBS! Dansk Teaterforlag repræsenterer udelukkende den danske oversættelse. Originalrettighederne skal søges hos MTI Shows i London, inden der søges om rettighederne til det danske manuskript.NB! Der skal søges særskilt om rettigheder til dette stykke.
Klik her for at udfylde en brugsretsansøgning

Sister Act (oversættelse)
Alder : Voksne / 16+
Medvirkende : 21 - 35
Akter : 2
Varighed : 120 min.
Musik : Musical
Antal bøger : 35

Pris

Lejepris : 1100 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk