Grantræet og Snemanden (Gunnar Geertsen)

Bearbejder:Gunnar Geertsen.

De to H. C. Andersen-eventyr GRANTRÆET og SNEMANDEN udgør tilsammen en perfekt stor
juleforestilling, hvis de spilles i forlængelse af hinanden med pause imellem. Gunnar Geertsen har dramatiseret dem og indlagt en række nye sange med stor respekt for Andersens geni, så de fremtræder som moderne musicals, men historierne holder sig tæt til originalerne. Så Andersens humor, poesi, ironi og tidløse livsklogskab er bevaret. Nu bare serveret så moderne børn og voksne i alle aldre kan opleve de vidunderlige eventyr.
De er både festlige og tragiske (og faktisk selvbiografiske). For børnene er det et par spændende og sjove eventyr. For de voksne handler de i virkeligheden om at leve i nuet i stedet for altid at bruge sin tid på at mindes den dejlige fortid eller drømme om den dejlige fremtid. Dermed er de stadig højaktuelle.
De kan naturligvis også spilles uafhængigt af hinanden. Så kan antal medvirkende være 15-20 eller 15-36, afhængigt af om man vil bruge samme skuespillere i begge forestillinger eller have to forskellige hold.


GRANTRÆET og SNEMANDEN
Alder: Børn fra 8 år/familieforestilling
Medvirkende: 15-20 eller 15-36
Varighed: 80 min. (ekskl. pause)

GRANTRÆET
Om det lille grantræ, som har så travlt med at blive voksent, at det aldrig kan glæde sig over sine oplevelser med træerne, fuglene, musene, rotterne og juleaften, men konstant ønsker noget mere.
Medvirkende: 15-20
Varighed: 45 min.

SNEMANDEN
Snemanden er ulykkeligt forelsket i en kakkelovn. I drømme ser han dem som det smukkeste par.
Hans ven, hunden, opgiver at forklare ham, at det er en helt umulig kærlighed, som kun kan ende med, at snemanden smelter, når solen kommer frem.
Medvirkende: 10-16
Varighed: 35 min.


Grantræet og Snemanden (Gunnar Geertsen)
Alder : 10-12 / Voksne
Medvirkende : 25 - 36
Varighed : 80 min.
Musik : Musical
Antal bøger : 40
Noder : Ja

Pris


Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk