Komtessen i bagerforretningen

Farce af Erik Hansen.

Greveslægten Von Zahlenfeldt har længe haft det svært. Da en flyulykke tager livet af alle i slægten undtagen den gamle grevinde, Sofia, må der findes en arving. Parret fik ikke selv nogen børn, men hendes for længst afdøde mand havde i sin tid været endog særdeles gavmild overfor egnens unge piger og skulle efter sigende have flere børn og børnebørn gående mange steder.
Det lykkes at finde frem til én, der menes at være den retmæssige arving til slottet. Det viser sig at være Katharina, der er gift med den lokale bagermester, Orla, og i forvejen meget fin på den … Hun lader forlader Orla, der dog samtidig vinder i Viking Lotto og bliver nærmest uhyggelig velhavende.
Godset viser sig at være urentabelt og voldsomt gældsat. Katharina prøver derfor at få fat på Orlas penge, men ekspeditricen i bagerforretningen, Zuleima, har allerede for længst lagt billet ind på Orla.
En drikfældig tysk hertug, slottets gamle butler og landbetjent Sofus Larsen samt dennes tidligere kæreste og datter blander sig i kampen om Orlas penge. Men Orla er ikke sådan at tage røven på.


Komtessen i bagerforretningen
Alder : Voksne
Akter : 2
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 12
Herrer : 4
Damer : 5

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk