Atlanterhavskryds med Aurora

Farce af Jørn Ploug og Erik Brix Petersen.

Undertøjsfabrikant Asger Holdenmann og hans hustru, Ingegerd, går ombord på krydstogtskibet AURORA i Skagen havn. Holdenmann er ikke så holden endda. Han har giftet sig til fabrikken og formuen, hvilket hustruen aldrig har glemt, og hun antyder gerne, at han er skyld i at formuen er skrumpet betydeligt.
Holdenmann har en elskerinde – en af undertøjsmannequinerne. Hun er kommet ombord på AURORA, da skibet anløb Hamburg. Hvad Holdenmann ikke ved er, at hustruen har en elsker, som oven i købet er en del yngre end hende. Han kom ombord, da AURORA anløb Amsterdam. Ingegerd Holdenmann medbringer familiejuvelerne, som skal sikres i skibets boks og bæres, når hun skal sidde til bords med kaptajnen under "Captain's Dinner".
Holdenmann og elskerinden har planlagt at stjæle juvelerne og stikke fra borde, når skibet anløber en passende havn. På den anden side har hustruen og hendes elsker planer om, at Holdenmann uheldigvis vil miste sit diamantbesatte Rolex-ur på rejsen.
Intet går som planlagt, og en selvglad, gnaven oberst bliver ved et tilfælde en latterlig hovedperson i de skumle planer.


Atlanterhavskryds med Aurora
Alder : Voksne
Akter : 2
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 11
Herrer : 4
Damer : 4

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk