Alle kneb gælder i krig og kærlighed

Farce af Henning Lindberg.

Der er indkaldt til bestyrelsesmøde i sommerhusforeningen. Formanden Netti koster rundt med sin søster, Jonna, for at få alt gjort klart til mødet. For der er vigtige ting på dagsordenen: 1. Velkomst. 2. Sommerfest … og især: 3. Økonomi! For Netti og den småsnobbede Vickie har store – og kun lidt luskede – planer med foreningens pengekasse. De vil købe gårdejeren Severins gård for en slik og score kassen, når kommunen udstykker grunden til sommerhuse.
Netti og Vicke forsøger at få lokket den forsigtige kasserer Elly og den bramfri og uforudsigelige Inga med på deres ideer. Til at starte med ser det ud til, at der hurtigt kan slås en handel af – men alle kneb gælder, og det lykkes Jonna at få stukket en kæp i hjulet på søsterens planer. Hun gifter sig i hast med Severin, og de gør klar til at flytte sammen på gården.
Men Netti giver ikke op så let, og da Severins søfarende bror, Johan, pludseligt dukker op, bliver han hurtigt en brik i hendes spil.
Alle har dog gjort regning uden Johan og Severins mor, som ikke er lige til at bide skeer med. Og som har meget faste meninger om, hvem der bestemmer, hvad der skal ske med familiegården.
I sidste ende bliver det en kamp mellem penge, familiebånd og kærlighed. Hvad viser sig at være den stærkeste kraft?

"Alle kneb gælder i krig og kærlighed" består af to akter, der også kan spilles hver for sig som selvstændige enaktere: "Alle kneb gælder" og "I krig og kærlighed"


Alle kneb gælder i krig og kærlighed
Alder : Voksne
Akter : 2
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 2
Antal bøger : 11
Herrer : 2
Damer : 6

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk