Restaurant Norma

Nyt nordisk kaos
Farce af Knud Erik Meyer Ibsen.

Restaurant Norma er en lille, hyggelig restaurant, der bliver drevet af den unge kok Viktor. Han er forelsket i mad, men også i den unge tjener Norma, som han har æret ved at navngive restauranten efter hende. Det er naturligvis et tilfælde, at navnet lægger sig op ad navnet på en verdensberømt restaurant.
På restauranten arbejder desuden tjeneren Tut til Viktors store fortrydelse, for hendes uhøjtidelige tilgang til betjening skræmmer både gæster og madanmeldere langt væk. Tut har ikke fidus til ”nyt nordisk køkken”, men drømmer om selv at overtage Norma og lave den om til en fish’n’chips-restaurant.
Da den mystiske gæst Gunnar bestiller bord, får Viktor og Nora mistanke om, at han er en madanmelder ’under cover’ – måske endda fra Michelin-guiden! Og når der er Michelin-stjerner på spil, må alle andre hensyn vige for en ambitiøs kok som Viktor. Eller det vil sige – næsten alle andre hensyn: For aftenens menu på Restaurant Norma byder ikke kun på friske myrer og mos, men også forelskelse og forviklinger. Og hvem der får hinanden i enden er ikke afgjort, før desserten bliver serveret.
Kun en ting er sikkert: Restaurant Norma byder på nyt nordisk kaos for alle pengene.


Restaurant Norma
Nyt nordisk kaos
Alder : Voksne
Akter : 3
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 11
Herrer : 4
Damer : 4

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 660 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk