Nisserne i Julerød

Julemusical af Steen Lünell.

Julen nærmer sig i Julerød. Nisserne glæder sig, og alt er ved det gamle: Klumpetud er som altid syg og nyser alle omkuld, hr. Knåt er knotten, og møllernissen Christian driller sine lærlinge, Sven og Bent, når de laver for lidt.
Nissebørnene driller hr. Knåt. Men den nysgerrige og lidt frygtsomme nissepige Lille Lut vil gerne finde ud af, hvorfor hr. Knåt altid er så sur og aldrig deltager i julefesten. Er der noget i hans fortid, han forsøger at glemme?
Samtidig skal nisserne være særligt på vagt for trolde i juletiden. De har dog ikke meget at frygte fra troldebarnet Glubske Luske, der hverken er særligt glubsk eller særligt lusket – til hans forældres store fortrydelse. Men da Troldefar sætter sig for at lære Glubske Luske at fange nisser, bliver der alligevel fare på færde i Julerød.
Og da hr. Knåt ufrivilligt må træde til som barnepige for Lille Lut, viser han hidtil usete sider af sig selv. Hr. Knåt redder Lille Lut fra troldene – og måske kan Lille Lut til gengæld hjælpe hr. Knåt over hans knottenhed.
”Nisserne i Julerød” er en festlig julemusical, hvor vi også møder den nysgerrige postnisse Karsken Bælg, den uheldige Vimpel John og den energiske nissedanselærinde Emma og mange andre fornøjelige karakterer.
Musikken kan fås på CD som singback.


NB! Der skal søges særskilt om rettigheder til dette stykke.
Klik her for at udfylde en brugsretsansøgning

Nisserne i Julerød
Alder : 10-12 / Voksne
Medvirkende : 20 - 25
Akter : 1
Varighed : 60 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 4
Antal bøger : 25
Herrer : 11
Damer : 10
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 800 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk