Krisemøde på Tusindfryd

Lystspil af Svend Ravn.

”Krisemøde på Tusindfryd” er en selvstændig fortsættelse af de tidligere lystspil om livet på plejehjemmet Tusindfryd: ”De grå ænder”, ”Livet går videre” og ”Tusindfryd – længe leve”.
I ”Tusindfryd – længe leve” fik plejehjemmet lov at overleve trods byrådets trusler om nedlæggelse på grund af økonomi og pladsmangel. Overlevelsen blev dog sikret ved Hegnsgårds Kommunes overtagelse og køb af nabovillaen til Tusindfryd, der herefter skulle tjene som tilbygning til plejehjemmet.
At nedlæggelsen blev undgået skyldes dog ikke mindst byens store ejendomsmægler og bankformand, Svend Jensen, som er plejehjemsleder Gerda Jensens meget snu ægtefælle. Dermed skulle genvordighederne for Tusindfryd være et overstået kapitel, for alt så nu ud til at være fryd og gammen for beboerne – Tilde, Ejnar, Store Hans, Vagn Skrå og den nye beboer Johannes Kjær.
Men så er det, at det viser sig, at denne til- og ombygning medfører ret store problemer for beboerne, og dem må vi jo forsøge at få løst inden endelig lukketid. Det gør vi så med endnu et gensyn med Tusindfryd.

Krisemøde på Tusindfryd
Alder : Voksne
Akter : 3
Varighed : 80 min.
Musik : Lidt
Dekorationer : 2
Antal bøger : 13
Herrer : 7
Damer : 3

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Sang
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk