Blomsterbørn...

- stamtræer er ikke, hvad de var...
Farce af Erik Hansen.

Alfred bor på sin fødegård sammen med sin meget dominerende kone Ingrid og deres søn Lasse. Også Alfreds mor Dora, der er gået på efterløn, bor stadig på gården. Utroskaben florerer.
Stykket starter, da Alfred ikke når at smugle sin elskerinde ud, inden hans kone kommer hjem fra Delle-tam-tam. Hun har fået den enlige pastor Engel til at køre sig hjem. Tingene udvikler sig, og Ingrid rejser i protest med pastoren hjem til præstegården, da både hendes og Alfreds utroskab afsløres.
Det viser sig, at Dora, der er et produkt af 60’ernes hippiekultur, heller ikke har været sin mand helt tro i sine unge dage, og at Alfred reelt har en anden far, end han altid har troet. Hans biologiske far viser sig med en vis sandsynlighed også at kunne være far til Lisette, der er Alfreds foretrukne elskerinde. Problemerne vokser, indtil det viser sig, at også Lisettes biologiske herkomst kan drages i tvivl.
Efterveerne efter 60’ernes frie kærlighedsliv vokser sig større og større, efterhånden som stadig flere sandheder afsløres. Alt kulminerer i sidste akt i et forsøg på at skabe ordnede forhold ved at arrangere et dobbeltbryllup.

Blomsterbørn...
- stamtræer er ikke, hvad de var...
Alder : Voksne
Akter : 3
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 11
Herrer : 4
Damer : 4
Bipersoner : Ja

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk