Ikke alt godt kommer fra havet

- eller Dronning & Dramaqueens
Farce af Knud Erik Meyer Ibsen.

Det burde være lutter stokroseidyl, når landets regent melder sin ankomst på det årlige sommertogt, men ikke når målet er den totalt oversete ø, Tværø.
Med afslutningen på den kolde krig gik øen i glemmebogen, og det har beboerne i den grad nydt godt af - især fordi forsvarsministeriet, ved en fejl, hver måned har overført et pænt millionbeløb til de fem beboere på Tværø.
Fejlen er opdaget, og forsvarsministeriet har indsat den ivrige forvalter H.G. Halvorsen, der skal rette op på fadæsen. Han mener selv, at han er et stort lys, og derfor overvejer beboerne at klynge ham op i fyret, så skibstrafikken kan styre efter ham.
Problemet er imidlertid, at han i sin iver efter berømmelse har inviteret regenten til Tværø, og nu er alles øjne rettet mod det lille samfund...
Der er lagt op til en forrygende farce med planer om kongemord, piratangreb og ikke mindst opklaringen af det store spørgsmål: Hvem hulen skal give regenten buketten, når der ingen børn er på Tværø, og den yngste øbo er en rasende - og temmelig beruset - republikaner?
I kan vælge udelukkende at spille stykket på scenen, men der er også mulighed for, at ”hyre” en lokal som regent, der kan lade sig hylde af publikum.

Ikke alt godt kommer fra havet
- eller Dronning & Dramaqueens
Alder : Voksne
Akter : 3
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 11
Herrer : 4
Damer : 4
Bipersoner : Ja

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 660 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk