Åreknuderally på kroen

Farce af Danny Bruslund.

Der skal være enkebal – populært kaldet Åreknuderally - på Rødstrup Kro.
Kroen bestyres af den ensomme Sørine Frederiksen. Hun drømmer om, at prinsen på den hvide hest en dag vil komme forbi hendes enkebal og tage hende med sig. Den noget frembrusende medhjælper på kroen, Jytte Tofterup, går hele tiden og vrøvler over alt arbejdet – for de mænd, der er på kroen, er enten i vejen eller ubrugelige.
Peter Petersen er stukket af fra det lokale plejehjem for at komme til enkebal – det gør han nu, hver gang der er enkebal til stor ærgrelse for sosu-assistenten Ilse Henriksen. Peter har en mani med at klæde sig ud – alle kan genkende ham med undtagelse af Ilse, der noget forbløffet finder sin mor – lægefrue Dorthea Henriksen - til enkebal.
Hun kan fortælle Ilse et par sandheder om fortiden, så Ilse går fra kroen med viden om, at hendes far ikke var hendes far, men at det tværtimod er en af de tilstedeværende til ballet - og han går nærmest i chok.
Johannes og Albert – byens to originaler, er kommet alene til enkebal, hvilket de har planer om at udnytte fuldt ud. Det skal dog ikke være med den slimede Sylvia Jensen, der hænger på dem som marehalm. Tingene tager dog en anden retning, da Johannes og Albert hører, at Sylvia har vundet en stor lottogevinst, så kan udseende osv. pludselig være lige meget, men en anden er kommet dem i forkøbet. Spørgsmålet er blot hvem?

Åreknuderally på kroen
Alder : Voksne
Varighed : 80 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 12
Herrer : 4
Damer : 5

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk