Hvem ruller kronerne for?

Farce af Knud Erik Meyer Ibsen.

Vi er ikke helt ude af finanskrisen, og derfor må den lidt for kreative direktør for Lokalbanken Profithuset, Kresten Andersen Fjern, indse, at hans leg med kundernes opsparing har slået fejl. Derfor beslutter han sig for at flygte til Bahamas med sin medsammensvorne elskerinde, kunderådgiveren Tove, der har pakket bankens sidste kontanter i kufferten. Udgangspunktet for flugten er Krestens sommerhus, som de skal ankomme til hver for sig ifølge planen.
Én ting er planer, noget andet virkelighed. For da det går op for Preben, kasserer for kortklubben ”Den Svage Hånd,” at han IKKE skulle have lyttet til bankens råd om at investere klubbens rejsepenge, ser han ingen anden udvej end at kidnappe Kresten for at vride nogle knaster ud af ham. Og gerne straks: ”Den Svage Hånd” rejser til Harzen om mindre end tolv timer, og brugsuddeleren og posten har allerede kritisk spurgt til klubbens saldo.
Krestens kone, Elsebeth, skulle høre opera i Wien, men kom kun til lufthavnen, hvor kreditkortene blev klippet et efter et… Det er tid at tage livet op til revision – og hvad er mere nærliggende end at tage i sommerhuset!
Har finanskrisen nået bunden? Nej! Bliver ”Den Svage Hånd” nogensinde stærk? Tjaeh… Og kan man overhovedet grine af andres ulykke? Ja! Og især i denne veloplagte og tempofyldte farce, hvor latteren sidder løst, nu pengene ikke gør det.

Hvem ruller kronerne for?
Alder : Voksne
Akter : 2
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 11
Herrer : 4
Damer : 4

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 660 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk