Askepot (Hansen/Christensen)

Musical af Michael Hansen. Komponist:Pia Christensen.

Askepot er en ny, stor dansk musical. Det er ikke en musical med syngende mus og forvandlede græskar, men en smuk og humoristisk historie om Askepots vej fra køkkenet hos stedmoderen til pladsen ved siden af prinsen på tronen. Der er mange farverige personer med i musicalen, og Pia Christensens melodiøse sange danner flot baggrund for hele eventyret. Askepot er for både voksne og børn og teksten er skrevet, så begge målgrupper bliver underholdt.
Musicalen er yderst velegnet til festspil, sommerspil, efterskoler, højskoler og ambitiøse amatørteatre. Der er ca. 35 taleroller. Alle meget nuancerede og menneskelige. Musicalen veksler mellem humor og smukke optrin, og i passager er den også rørende. For den rigtige instruktør er der rige muligheder for at lege og lave stort teater.
Den har en utraditionel indgang til historien, og personen Askepot er en klog og sjov pige fra 1500-tallet, som ikke finder sig i sin situation, men tager affære, hvilket giver mange spændende og morsomme optrin. Persongalleriet i Askepot er både af kød og blod, og samtidig har alle en skæv indgangsvinkel, som giver skuespilleren stor mulighed for at spille fuldt ud og få glæde af rollen.

Lyt til musikken Lyt til musikken

Askepot (Hansen/Christensen)
Alder : 13-15 / Voksne
Medvirkende : 30 - 50
Varighed : 100 min.
Musik : Musical
Antal bøger : 30
Herrer : 21
Damer : 12
Bipersoner : Ja
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 1100 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 1250 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk