Kaos i banken

Komedie af Erik Hansen.

Forbrydelser betaler sig måske nok ikke.Men den, der ler sidst, har dog stadig de bredeste mundvige.
Der hersker noget kaotiske forhold i banken. Bankassistenten Karl er brændt varm på sin kollega Karla, der imidlertid ved enhver given lejlighed kærester med bankdirektøren Viggo, hvis sekretær er dybt frustreret og misundelig.
Karl og Karla kommer under en hypnotisørs indflydelse efter at have været hypnotiseret ved et trylleshow. Da hypnotisøren (Mr. X) efterfølgende opsøger dem i banken for ved hjælp af hypnose at få Karl til at overføre en større sum til sin egen konto, fatter Karl mistanke, fordi der i farten går lidt kludder i kodeordene.
Den lidt tørstige og underkuede Karl forsøger nu at få det bedste ud af situationen, både i forholdet til Karla, som han nu kan få bragt i en nærmest ekstatisk trance, når det passer ham. Men også i forholdet til hypnotisøren, som han kan narre ved at spille hypnotiseret og hvis bankdata, han har fået udleveret. Da han endvidere kender til bankdirektørens små lyssky pengetransaktioner, sidder han nu pludselig med alle trumferne.
Situationen bliver ikke mindre kaotisk, da finanstilsynet kommer på inspektion og konstaterer, at der mangler et stort beløb på bankens konto, og at dette beløb i en kort periode har stået på selveste bankdirektørens konto.
Hypnotisører, hypnotiserede og Karl, der for det meste bare spiller hypnotiseret, farer rundt for at rede trådene ud og nå frem til en lykkelig afslutning.
Der er i alt 8 personer. (Hvis suffløren hjælper i det indledende tryllenummer, og man udelader de valgfrie indslag, skal der kun bruges 4 damer og 3 herrer).

Kaos i banken
Alder : Voksne
Akter : 1
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 11
Herrer : 4
Damer : 4

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk