Midt om Natten

Musical af Erik Balling. Komponist:Don Pedro. Komponist:Jacob Haugaard. Komponist:Kim Larsen. Komponist:Mogens Mogensen. Komponist:Leif Sylvester Pedersen. Bearbejder:Carsten Friis.

Efter en mislykket BZ-aktion opretter de to venner Benny og Arnold deres egen lille fristad ”Haveje”, hvor der er plads til alle dem, der gjorde mere indtryk på samfundet, end samfundet gjorde på dem.
Men idyllen bliver kortvarig, idet både politiet, den aggressive politiker Pia Buhmann og en voldelig rockergruppe ønsker at komme af med det lille fribyttersamfund. Det er snart åbenlyst for enhver, at det store opgør må komme – og det gør det!
Musicalen ”Midt om natten” er baseret på den meget populære film af samme navn, og indeholder alle de populære hits fra soundtracket (bl.a. ”Midt om natten”, ”Tik Tik”, ”Haveje” og ”Susan Himmelblå”). Desuden er der også tilføjet nogle af de største Gasolin-numre, hvoraf man bl.a. kan nævne ”Hva’ gør vi nu, lille du”, ”Masser af succes”, ”Som et strejf af en dråbe” og ”Det bedste til mig og mine venner”.
Forestillingen indeholder det hele: en god historie, en bred og underholdende personliste, fantastisk musik og mulighed for store flotte danseoptrin.
21 herrer, 11 damer, 2 børn + ensemble

OBS! Vi kan i øjeblikket kun cleare rettighederne til 'Midt om natten' for skoler, efterskoler og gymnasier.NB! Der skal søges særskilt om rettigheder til dette stykke.
Klik her for at udfylde en brugsretsansøgning

Midt om Natten
Alder : 16+ / Voksne
Medvirkende : 25 - 40
Varighed : 150 min.
Musik : Musical
Antal bøger : 30
Herrer : 21
Damer : 11
Bipersoner : Ja

Pris

Lejepris : 1100 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 1500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk