Den røde elevator

Farce af Leo Bech.

Den slibrige historie forgår en weekend på Carlsens Hotel. Hotellet er i økonomiske vanskeligheder. Det samme er direktør Vielgeld, som ankommer til hotellet med sin elskerinde Bitten Schön samt en hel del udstyr, som senere larmer fra deres værelse – akkompagneret af hvin og skrig.
Da parret hr. og fru Madsen indlogerer sig på Carlsens Hotel med en lottokupon på 22 millioner, som først kan indløses om mandagen, får de trængte parter visse ideer mht. de mange penge.
Desuden forsøger Carlsen på alle måder at gøre sine hoser grønne over for den barmfagre Dolly i receptionen. Vielgeld har også haft visse oplevelser med Dolly. Fru Carlsen bliver noget knotten over, at Carlsen har lovet at ordne Dollys ”forlygter”.
Hr. og fru Madsen må finde sig i et vist gennemtræk i deres værelse, da hotellet er under ombygning. Vielgeld og elskerinden må igennem Madsens værelse for at komme op på 1. sal med Den Røde Elevator, som oven i købet lever sit eget liv på hotellet.
Den underlige hotelkarl Ansgar lister rundt og overvåger alt og alle. Det bliver på et tidspunkt ret dramatisk, da der en nat bliver affyret skud med Carlsens oversavede jagtgevær. Fru Madsen rammes, men som der bliver sagt: ”Hun har alligevel altid været skudt i hovedet!”
Alle overlever på Carlsens Hotel, men den store gevinst ender i andre lommer, end den først var tiltænkt.

Den røde elevator
Alder : Voksne
Akter : 3
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 11
Herrer : 4
Damer : 4

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk