Ægteskab og ambitioner

Farce af Erik Hansen.

Livet på Elleskovgård går sin vante gang, da gårdens datter (Ulla, der studerer i København) meddeler, at hun kommer hjem for at præsentere sin nye kæreste Thorstein. Thorstein (der er en doven københavnersnude) har fundet ud af, at Ellens forældre har penge. Han har derfor friet til Ulla i et forsøg på at få fingre i familiens værdier. Ullas forældre (den lidt naive Ellen og den lettere alkoholiserede Carl) er noget skeptiske. De vælger i samarbejde med Ellens (halvdøve, men i øvrigt snusfornuftige) bedstemor Katrine at afprøve, om Thorsteins kærlighed til Ellen nu også er ægte.
Ellens tidligere kæreste Arne, der er karl på gården, får samtidig besøg af sin nye kæreste Karen, der kommer for at meddele ham, at hun er blevet glad for en anden. Karen indvilliger i at hjælpe familien med at afsløre Thorsteins motiver og forsøge at føre Ulla og Arne sammen igen.
Ægteskab og ambitioner er en nutidig Morten Korch-agtig farce, hvor humoren dog er relativ grovkornet og i flere tilfælde bevæger sig betænkeligt tæt på bæltestedet.

Ægteskab og ambitioner
Alder : Voksne
Akter : 3
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 10
Herrer : 3
Damer : 4

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk