Kludder i clairvoyancen

Farce af Knud Erik Meyer Ibsen.

Det kører mildest talt trægt for ægteparret Gurli og Karl Evalds ”Handels- og Vandelskompagniet,” hvor de er brændt inde med et større parti kassettebånd med tysk slagermusik. Nærmere bestemt 124.000 bånd med barnestjernen ”Irmgardschen – die kleine Skärenbränner aus Tirol.” De uslebne japanske kokkeknive fra Bangladesh sælger heller ikke for godt, og nu truer fogeden med at lade dem gå fra hus og hjem. Der må tænkes kreativt – og det bliver der takket være postbuddet Titter: Gurli og Karl Evald skal slå sig ned som clairvoyante, for Titter har på busferie siddet ved siden af en clairvoyant, ”der tjente kassen!”
Det jordbundne ægtepar afviser idéen, da de ikke kan se ind i fremtiden, men Titter beroliger dem: Som den lille bys eneste postbud er hun velinformeret, og det som hun ikke ved, det skal hun nok få læst op på i dagens post!
Efter lidt betænkeligheder går Gurli og Karl Evald med på idéen og rykker en annonce ind i den lokale avis, hvor de tilbyder at hjælpe med at finde alt ”…og skabe kontakt med familiemedlemmer på den anden side,” som Titter efterfølgende telefonerer ind til avisen.
Med Titter som bagmand løber det naturligvis hurtigt af sporet; hun kidnapper alskens kæledyr, stjæler smykker og briller, og det lykkes hende endda at rende af sted med entreprenør Gustaffsons gamle mor, som bliver udfrittet for oplysninger om sønnen og dennes forretning.
Det hele kulminerer i et stort show i det lokale forsamlingshus, hvor alt det, der kan gå galt, naturligvis også gør det. Titter er forblændet af sin egen genialitet og har ikke helt styr på, hvilke kæledyr der tilhører hvem, og hvis familiemedlemmer der er døde.
Stykket giver mulighed for at inddrage lokale ”kendisser” blandt publikum og spå om deres fremtid og ikke mindst læse deres tanker!

Kludder i clairvoyancen
Alder : Voksne
Akter : 2
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 11
Herrer : 4
Damer : 4

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 528 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk