Rundt på gulvet (Lindberg)

Lystspil af Henning Lindberg.

Stinne bor i en stor, centralt beliggende lejlighed i København. Til at hjælpe sig har hun Karen, der fungerer som en slags husholderske.
I en weekend får Stinne besøg af sin gamle veninde Trine, som er forfatter, og som Stinne ikke har set i flere år. Trine undrer sig over, at Stinne har tre soveværelser på række med hver sin farve - og at der altid er to af dem, der er aflåst. Stinne fortæller, at hun har forelsket sig i tre forskellige mænd, og at hun ikke kan bestemme sig til, hvem hun bedst kan lide. Derfor har hun indrettet sig med de tre mænd i hvert sit soveværelse - MEN Stinne har ikke fortalt de tre mænd om dette særlige arrangement. Sander er nemlig TV-speaker på TV-Avisen og derfor ikke hjemme i perioder, Mario er chefkok på en stor italiensk restaurant og aldrig hjemme i weekenden, og Jacob er tømrer og arbejder i dagtimerne. Selvfølgelig har Stinne tænkt sig at vælge en af dem, men med Karens hjælp er det gået uden problemer i måneder.
Da ankommer Karens niece Emma fra Jylland, galloperende ung og selvcentreret. Hun er af sin mor sendt til København for at besøge moster Karen. Emma kommer godt og grundigt grus i maskineriet ved hele tiden at være det rigtige sted på det forkerte tidspunkt. Hun misforstår hele tiden situationen og tror, at moster Karen er en grufuld morder.
Pludselig er Stinne, Trine og Karen hvirvlet ind i den ene håbløse situation efter den anden, hvor de fortvivlede forsøger at holde de tre fyre og Emma fra livet. Alt går i total hårdknude, da Emma ringer til politiet for at anmelde tre mord. Alle må de tilbringe natten til søndag hos politiet. Da de kommer hjem er det sandhedens time … eller er det?

Rundt på gulvet (Lindberg)
Alder : Voksne
Akter : 2
Varighed : 100 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 10
Herrer : 3
Damer : 4

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk