Svigermor på tilbud

Farce af Knud Erik Meyer Ibsen.

Planen var enkel: Få ”De sorte Engle” til at kidnappe svigermor, og lad svigerfar – fabrikant Evald T.F. Fuskeriis – betale en klækkelig løsesum.
Men når hjernen bag hedder Verner, og rockeren hedder Bimse, så er intet enkelt.
Verner er kommet i kløerne på en ubehagelig lånehaj, der skulle finansiere hans seneste opfindelse: Den gennemsigtige tandpastatube. Desværre slog det fejl, og Verner skal skaffe 800.000 inden 48 timer.
Den burde ligge til højrebenet, men Fuskeriis har ikke i sinde at betale løsepenge, han er faktisk lettet over at være sluppet af med sin kone, Evelyn, og kan ikke vente på at køre sin elskerinde i stilling.
Værre bliver det, da Bimse har forregnet sig og alligevel ikke kan have gidslet hjemme, da hans kone (Fuskeriis’ elskerinde, viser det sig senere) pludselig ikke skal på kursus.
Evelyn bliver – med bind for øjnene – installeret i datteren og svigersønnens gæsteværelse, og Verner må balancere på en knivsæg og agere både gidsel og gidseltager og ikke mindst oprigtigt bekymret ægtemand, da hans kone afbryder sin ferie og vender hjem… En vanvittig farce med masser af forviklinger, skøre indfald og rappe replikker… Se den med din svigermor!

Svigermor på tilbud
Alder : Voksne
Akter : 3
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 11
Herrer : 4
Damer : 4

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 528 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk