Tango Jalousi

Musical af Erik Bent Svendlund. Komponist:Jacob Gade.

Erik Bent Svendlund, det danske friluftsspils ukronede konge, har skrevet denne scenebearbejdelse over Jakob Gades liv - den store danske komponist, som stadig er en af de mest spillede i verden, ikke mindst pga. hans TANGO JALOUSIE.
Det er en fejende flot forestilling, som i dramatiseret form og krydret med en lang række kompositioner som vals, polka og tango, blev en flot hyldest til den store danske komponist.
Vi følger Jakob Gades liv, fra han som 12-årig i starten af forrige århundrede var med sin far ude at spille og hele vejen gennem den glorværdige karriere, der bragte ham verden rundt, på trods af at Det Danske Musikkonservatorium ikke ville optage ham.Forestillingen er lige så velegnet til indendørs- som udendørsproduktioner.
SANGE:
Bryllup på Himmelpind, VuggeviseInstrumenternes sang, Festmarch, Drenge har deres drømme, Københavnerliv, Forbi, forbi, Illusions Perdues, Når strengene de rører, Jo værre, jo bedre, Tid til at synde, Dansemusik, Romanesca, Der er sollys i modne druer, De er mit livs melodi, Wieniavskis d-mol, Dømt, Maggiduddi, Ved Esmands båre, Tango Jalousie, Kiby Koo, Peter kom ned og leg, Tilgiv mig, Serenade til den skønne ubekendte, Zarzita, Zigøjner-romance nr. 1, Kalinka, Fanfare, Bare du og jeg.
9 damer, 18 herrer, 2 børn, kor, statister.


NB! Der skal søges særskilt om rettigheder til dette stykke.
Klik her for at udfylde en brugsretsansøgning

Tango Jalousi
Alder : Voksne
Varighed : 150 min.
Musik : Musical
Antal bøger : 30
Herrer : 18
Damer : 9
Bipersoner : Ja
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 1100 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 1500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk