Cyrano, Den nye

Musical af Sebastian.

Helaftensforestilling i 2 akter.
Cyrano er musketer og en temperamentsfuld slagsbror, som udkæmper - og vinder - utallige dueller, der som oftest er forårsaget af fornærmende bemærkninger om hans kolossale næse. Han er tillige en genial digter, som kan skrive fantastiske romaner og skarpe samfundskritiske satirer, der skaffer ham mange farlige fjender. Han kan skrive de smukkeste elskovsbreve, men når han står over for den kvinde, han elsker, så mister han modet. Cyrano elsker Roxane, men han tør ikke erklære sig, for hvordan skulle den smukkeste kvinde i Paris kunne elske den grimme Cyrano?
Roxane tilbedes nemlig også af en anden musketer, den unge, smukke Christian. Men Christian har et problem - når han står over for en smuk kvinde bliver han tavs og dum. Han kan elske med hjertet, men ikke med munden. Cyrano tilbyder ham at skrive hans kærlighedsbreve og lære ham de ord, som kan vinde Roxanes kærlighed. Og hvad er det, der forfører den smukke Roxane - Christians skønhed eller Cyranos glødende kærlighedsbreve? Hvem elsker hun?
SANGE:
Hvem kommer ind, Næsevisen, Kærlighed, Kampsangen, Bagermester Ragueneau, Sangen om barndommen, Credo, Så blidt tilstede, Lises sang, Den store serenade, Hjerteslag, Sangen om sulten, Kærlighedsduet, Sangen om hævnen, Det sidste måltid, Smukke løgne, Requiem, Efterår, Et gammelt brev, Se disse stjerner, Finale.
3 damer, 9 herrer + kor.


NB! Der skal søges særskilt om rettigheder til dette stykke.
Klik her for at udfylde en brugsretsansøgning

Cyrano, Den nye
Alder : Voksne
Akter : 2
Varighed : 150 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 2
Antal bøger : 20
Herrer : 9
Damer : 3
Bipersoner : Ja

Pris

Lejepris : 1100 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 1500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk