Karma Kamma, Kvaksalveren og kontanthj.

Farce af Knud Erik Meyer Ibsen.

Kamma har sygemeldt sig fra kommunens beskæftigelsesprojekt, hvor hun har puttet skruer i poser - i stedet har hun slået sig ned som alternativ behandler med manglende speciale i stort set alt!
Men det afholder hende ikke fra at kaste sig ud i hypnose og healing, alt imens hun modtager kontanthjælp som enlig forsørger.
Postbuddet Titter - kvinden der ikke risikerer at gå glip af noget som helst - bli’r sendt i byen efter kyllingeindmad, der skal agere dårligdom. Desværre kan hun kun skaffe en frossen poulard, men som Kamma siger til den bekymrede patient: Ikke sært, du har ondt.
Sagsbehandler Birthe Niderkær og socialchef Gerhardt Vielvorlohren sætter alt ind for at afsløre det sociale bedrageri, men får deres hyr for, da Kamma påstår, at hendes åndelige vejleder, Guruen Gunnar, er blikkenslager, og at hendes søn er på aflastningskoloni. Det er lige ved at lykkes, da Kammas nye åndelige helkropsmassør, Frøken Julie (fransk udtale) afslører, at socialchefen ikke kun har fået masseret sjælen...
En nye alliance opstår i kampen mod Birthe Niderkær...

Karma Kamma, Kvaksalveren og kontanthj.
Alder : Voksne
Akter : 2
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 11
Herrer : 4
Damer : 4

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 528 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk