Andersen på klods

Farce af Knud Erik Meyer Ibsen.

Den ambitiøse skoleinspektør Bjarne har kuppet den lokale teatergruppe, der nu skal være finkulturel. De før så glade amatører er mildest talt rasende på Bjarne “Brallerrøv”, der egenhændigt har droppet årets platte dilettantforestilling til fordel for en hyldest til den store eventyrdigter H.C. Andersen.
Det slipper han naturligvis ikke godt fra - især fordi soldaten, alias bankdirektør Ernst Kleinmüntzen, bliver stukket ned af heksen (hans kone) i første scene i Fyrtøjet, da han uden for scenen har en affære med den unge prinsesse: den lokale skønhed, Gitte Augenblau, der har store skuespillerambitioner og gør alt for at please instruktøren.
Det udvikler sig kaotisk og bliver ikke bedre af, at suffløren er småberuset og rekvissitøren, brugsuddeler Clausen, opdager, at flere af rekvisitterne er købt i Netto, og derefter bevidst saboterer forestillingen.
Bjarne “Brallerrøv” må sammen med Gitte Augenblau ud i en feberredning og opføre kejserens nye klæder med kun 2 personer - det går naturligvis galt.
En eventyrlig farce med galskab i højsædet.

Andersen på klods
Alder : Voksne
Akter : 2
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 11
Herrer : 4
Damer : 4

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 528 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk