Vanvid i waders

Farce af Knud Erik Meyer Ibsen.

Når ”Havtasken” Yvonne sender sin mand ud på fiskeri i 14-dages perioder, ved hun ikke, at han i stedet indlogerer sig på et pensionat i nabobyen. ”Knud Kuller” er nemlig kommet ud i stiv kuling på grund af nedgang i fiskeriet, og han tør ikke fortælle den dominerende og grådige Yvonne, at han har skilt sig af med sin kutter for flere måneder siden.
I stedet ernærer han sig nu som ”Lingeri-Leif – alt i og til dåser,” der tager ud til homeparties og sælger både plasticbøtter og pikant damelingeri.
Yvonne har nu også sit at se til, for når manden er ude af døren, bliver billederne af Knud skiftet ud med billeder af mand nummer to, den vamle og klamme Günther Wammelwitz. Günther, som - når han ikke bor sammen med Yvonne - er mand til Inger-Margrethe, hvis mand tilfældigvis hedder Tage og ”sejler” med Knud, men nu har slået sig ned som Don Juan og filmer med stor succes hos Yvonne. Forvirret?!
Det er den nysgerrige nabokone Thit også. Hun kan ikke længere blive ved med at holde styr på hemmelighederne på trods af bestikkelse i rigelige mængder fyldte chokolader og kaffe. Det gør det naturligvis ikke bedre, da Yvonnes veninde vil præsentere hende for en mulig elsker: ”Den bedårende Lingeri-Leif.”
Jo, det går galt. Alt går galt, men det bliver det ikke mindre morsomt af i denne van(d)vittige farce.

Vanvid i waders
Alder : Voksne
Akter : 2
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 11
Herrer : 3
Damer : 5

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 660 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk