Konkurs og dyre dråber

Lystspil af Kurt Huemer. Oversætter:W. & K. Paulsen.

Vingrosserer Nobilis har adeligt blod i årene. Derfor har han også altid ment, at han burde opretholde en vis levestandard, hvori en fast elskerinde indgår som en naturlig del. Desværre har hans vinfirma længe ikke givet tilstrækkeligt afkast, så han har nu bedt om gældssanering, og hans økonomi bliver derved sat under offentlig administration.
Nobilis har regnet det hele ud - familiens faste advokat bliver indsat som administrator, og det gode liv kan fortsætte. Men advokaten takker nej. Han er nemlig Nobilis’ kones faste elsker, og jorden begynder at blive lidt for varm for ham.
Derfor udstyres Nobilis med den pertentlige Petersen som formynder. Han er Nobilis’ diamentrale modsætning, og det første, han streger fra udgiftkontoen, er elskerindens lejlighed. Den slags skal jo ende galt, og elskerinden dukker da også op hos Nobilis.
Af ukendte årsager føler Petersen med Nobilis, da dennes kone også dukker op, og præsenterer derfor elskerinden som sin kone.
Samtidig har familieadvokaten problemer, for ikke alene er han fruens første-elsker, men husets voksne datter har også set sig lun på ham.
Nobilis fatter ikke mistanke til advokaten, ligesom hans kone ikke fatter mistanke til elskerinden. Og midt i det hele står derfor den stakkels Petersen og forsøger at redde de mange pinlige episoder.
Petersen ender naturligvis som helten - og lidt romantik bliver det selvfølgelig også til.

Konkurs og dyre dråber
Alder : Voksne
Akter : 2
Varighed : 100 min.
Musik : Intet
Antal bøger : 9
Herrer : 3
Damer : 3

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 660 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk