Hukommelsestab og kommunale kontroverser

Lystspil af Kent Christiansen.

Børge er en hyggelig landmand og samtidig viceborgmester i kommunen. Han mener egentlig selv, at han har fod på det meste, men i hjemmet er det hans kone, Beate, der styrer løjerne.
En dag kommer en ung mand, Jarl Erik von Kruuk, forbi og prøver at sælge Børge et pyramidespilsbevis. Børge er lidt naiv og øjner med det samme chancen for at blive millionær – men Beate får nys om sagen og jager jarlen på porten. Samtidig kommer borgmesteren og hans assistent på besøg for at opkøbe et bestemt stykke jord af Børge. Forretningsmanden kommer igen op i Børge, men Beate nægter at give jorden fra sig.
Imidlertid sker det, at Beate falder og slår hovedet. Da hun kommer hjem fra sygehuset, har hun ikke blot hukommelsestab, men også den cigarrygende sygeplejerske, Frk. Olsen med sig hjem. Jarl har i mellemtiden lejet sig ind i den gamle fodermesterbolig, og har fået et godt øje til Mette, der er Børge og Beates datter.
Til Jarls held kan Beate ikke huske ham, og han bliver endog ansat af Børge til at føre regnskab på gården, for det med finanserne har han jo helt godt styr på.
Borgmesteren vender også tilbage og er meget ivrig for at købe føromtalte jord. Børge øjner chancen, nu hvor Beate ikke kan huske noget, men da papirerne skal underskrives, kommer der heldigvis sandheder frem om, hvad jorden egentlig skal bruges til. Personlig vinding for borgmesteren… og med sådan en skandale, så ender Børge jo nok med kæden om halsen.
Masser af gode roller, bl.a. den bombastiske frk. Olsen. Romance og intriger…

Hukommelsestab og kommunale kontroverser
Alder : Voksne
Akter : 3
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 12
Herrer : 5
Damer : 4

Pris

Lejepris : 600 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk