Sct. Peter bevilger orlov

Lystspil af Svend Borg.

Handlingen er henlagt til en lille ø, hvor gården Sofiebo ligger. Tiden er fuldstændig løbet fra udviklingen her, men alle har det godt – og ordet stress er et ukendt begreb. Når handlingen begynder, er indehaveren, Sofie, død for en måned siden, og der er sørgeflor om billedet af hende i stuen. Sofie har kun en fjern slægtning, salgschef Herbert Blomberg, som ikke har været på øen i 12 år, men nu har fået færten af, at Sofie ikke ville kunne klare den længere, så han beslutter at aflægge et besøg sammen med sin familie.
Den gamle pige, Bolette, er klar over, at deres dage er talte nu, så hun finder på at lade Sofie ”genopstå”. Den ene karl bliver iklædt Sofies gamle tøj, og så tager løjerne fart. Det bliver naturligvis ikke bedre, da alle skal til ro, og Blombergs datter, Lotte, skal sove hos ”Sofie”.
Hele svindelen bliver naturligvis afsløret, men da advokat Friisvang dukker op, viser det sig i et testamente, at den rigtige Sofie slet ikke var så tosset endda, hun havde taget alle forholdsregler, så livet på den lille ø kan fortsætte uændret, og Blombergs må drage af sted med uforrettet sag.

Sct. Peter bevilger orlov
Alder : Voksne
Akter : 3
Varighed : 100 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 2
Antal bøger : 10
Herrer : 4
Damer : 3

Pris

Lejepris : 600 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 528 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk