Humleby Lokalradio

Lystspil af Cleis de Gier.

En blandet forsamling i et lille lokalsamfund beslutter sig for at etablere en lokalradio. Og de er temmelig blandede og har ikke ligefrem de samme tekniske forudsætninger, men det lykkes dem at etablere et studie i cykelsmed Severin Jensens stue.
Og selv om al begyndelse er svær, vrimler det snart med lokale annoncører. Og som om foredrag om norsk humor ikke var underholdning nok i sig selv, ansætter man en ung DJ Kim til at appellere til de unge lyttere. Det viser sig dog snart, at hans rapkæftethed truer radioens eksistensgrundlag, og han må vige pladsen.
Det går ganske godt, indtil man pludselig opdager, at radioen og dens medarbejdere er blevet brikker i et spil om millioner i hænderne på dir. Buch og byrådsmedlem Bække, der officielt planlægger et stort byggeprojekt, men i virkeligheden er på vej til en luksustilværelse under sydligere himmelstrøg.
De bliver dog luret i sidste øjeblik, og det kommer til pinlige afsløringer for åben mikrofon. Og selvfølgelig er det ikke kun retfærdigheden, men også kærligheden, der sejrer til sidst!

Humleby Lokalradio
Alder : Voksne
Akter : 5
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 15
Herrer : 5
Damer : 6

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk