Det er noget skidt, fru With

Farce af Peder Pedersen.

Handlingen udspiller sig i en lille by. Den lokale købmand, Viggo With, er blevet bidt af en gal bolighaj, og nu går sladderen i baglokalet, for Withs nye lejere er både rige og københavnere.
I baglokalet er det købmandens kone, Alvilda, der samler trådene. Hun har ikke opfundet den dybe tallerken, men blander sig gerne i diskussionen, og det giver anledning til mange sjove episoder.
De nye lejere flytter ind, og det viser sig, at de ikke kommer fra selve København, men fra Vridsløse... Det viser sig også, at købmandens udlejningshus kunne have været i bedre stand...
Det viser sig forresten også, at en af landsbyens unge mænd har et godt øje til den kvindelige halvdel af københavnerparret. Det har købmanden og skomageren også, for de skal bruge en ekspedient til en ny forretningsidé: en filmudlejningsbutik. Skomageren er tændt på idéen, for han er økonomisk trængt - til gengæld bliver han rædselsslagen, da det går op for ham, at butikken også skal udleje pornofilm.
Alt imens er der sket sære ting hos københavnerne, og byens omdiskuterede kvindelige betjent må gøre sin indflydelse gældende.
Skurken bliver dog afsløret til sidst - ikke mindst ved Alvildas hjælp - og indtil flere får hinanden til sidst!

Det er noget skidt, fru With
Alder : Voksne
Akter : 4
Varighed : 110 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 15
Herrer : 6
Damer : 6

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk