Tipsklubben

Lystspil af Ole F. Thomsen.

Poul, naboen Egon og ungkarlen Peter har, som så mange andre, en lille tipsklub, hvor hyggen og en håndbajer er lige så sikre, som gevinsten er usikker.
De mødes hver lørdag, iført klaphat og højt humør, og det er deres koner ved at være trætte af. Og hvem forstår ikke det - de vinder jo aldrig noget.
Brokkeriet bliver Egon for meget, og da han vil forlade klubben, beslutter de helt at nedlægge den. Og går på kro i stedet for.
Kuponen efterlader de på stuebordet - og det skulle de ikke have gjort! Skæbnen vil naturligvis, at de har en 13’er, og det opdager konerne. De ved blot ikke, at kuponen aldrig blev indleveret, og så tager begivenhederne fart.
De store checkhæfter bliver støvet af, og samlivet fungerer - til mændenes store forbløffelse - noget mere gnidningsløst end før. Og ungkarlen Peter må sande, at hovmod står for fald. Hans ungkarlestatus er mildest talt truet på livet af kvindernes nye veninde Helle, som kaster sig over ham, fordi hun tror, han er kommet til penge.
Sandhedens time indtræffer naturligvis. Mændene må afsløre sandheden, og der er lagt i kakkelovnen. Men børnene, Jens og Pernille, har god grund til at gå og smågrine. De har en hemmelighed, som de holder godt skjult indtil sidst...
Et lystspil med sjove og pinlige episoder, som mange måske vil kunne nikke genkendende til...

Tipsklubben
Alder : Voksne
Akter : 1
Varighed : 75 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 11
Herrer : 4
Damer : 4

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk