Tre piger søger partner

farce af Hans Gnant. Oversætter:W. & K. Paulsen.

En velhavende ældre enke, Else Marie Nipså, bor sammen med sin datter, Inge Marie, og sit barnebarn, Anne Marie. Hver har sin lille drøm om et rask kærlighedseventyr med frieri for øje. Uheldigvis har hver af dem mindst lige så mange ambitioner på de andres vegne.
Der skal være fest i huset, og Kirsten Giftekniv er hurtig på aftrækkeren. Anne Marie har fundet et brev fra moderens sommerferie-herrebekendtskab, og hun inviterer i al hemmelighed vedkommende til middagen. Ved samme lejlighed vil moderen overraske Anne Marie og har således inviteret dennes penneven. Bedstemoderen har selvfølgelig også haft fat i pen og papir, og hun har indrykket en kontaktannonce - i datterens navn!
Hver især betror de sig til husholdersken, Maren, men da de af gode grunde ikke kan give et fyldigt signalement af de indbudte gæster, hviler resten på forventninger og Marens intuition...
Og nu starter postyret! Først og fremmest er familiens navneslægtskab en alvorlig kilde til pinlige misforståelser. Og galt går det! Forvekslingerne vil ingen ende tage, og den stakkels gartner må komme og gå med utallige forsoningsbuketter, inden trådene redes ud.

Tre piger søger partner
Alder : Voksne
Akter : 2
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 11
Herrer : 4
Damer : 4

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 660 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk