Mens vi venter på Hobro

farce af Knud Erik Meyer Ibsen.

Vi befinder os i ventesalen på Lille Nørløse station, der bestyres af den til enhver tid uforskammede stationsforstander Erwin T.H. Christensen.
Anders Sand, privatsekretær for Ellen-Margrethe Töfelhälten, indfinder sig. Han skulle skaffe billetter til Paris-Expressen, så han og Ellen-Margrethe kunne holde en romantisk ferie, men han glippede toget og forsøger nu at nå det i Lille Nørløse.
Det viser sig imidlertid, at Paris-Expressen ikke standser i Lille Nørløse - og dog... Helt ekstraordinært standser toget for at sætte Ellen-Margrethe og hendes rejseledsager Sigvart af, da de ikke er i besiddelse af gyldig rejsehjemmel.
Og stor er Ellen-Margrethes forbavselse ved mødet med Anders, og hans er ikke mindre, da det går op for ham, at den anden billet var tiltænkt Sigvart. Men han gi’r ikke op af den grund, og så er der basis for, at nogen bliver kørt ud på et sidespor. Derude kommer imidlertid et tog, som også standser helt ekstraordinært i Lille Nørløse for at smide nogen ud - helt præcist Ellen-Margrethes mand og dennes svigerforældre, som har forulempet togpersonalet på det groveste.
Nu skulle man måske tro, at der er lagt op til det helt store slagsmål, og det er der også, men ikke med det samme. Først på det tidspunkt, da to gamle skolekammerater mødes - Sigvart og Heinrich...
Snart fyger det med beskyldninger, lussinger og det, der er værre. Lig på toiletterne vil der heller ikke mangle, og på et tidspunkt er stort set alle aktørerne døde - for et kort øjeblik. Det bliver en kamp, hvor det gælder om at smigre sig ind hos de rigtige, få fat i billetterne og så af sted.
Der sker imidlertid det, at stationen bliver karantæneramt pga. en tropisk virus, og alle skal være i stue sammen.
Men der mangler to - og nogle billetter...

Mens vi venter på Hobro
Alder : Voksne
Akter : 3
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 16
Herrer : 6
Damer : 6

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 528 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk