Hø, hævn og husspektakler

"Millionen im Heu"
farce af Hans Gnant. Oversætter:W. & K. Paulsen.

En motorvejskø er skyld i, at en gård hvert år får besøg af bilister, der lige vil låne... Gårdejerne Hans og Lotte beslutter derfor at agere hhv. karl og pige, som ikke kan give tilladelse til div. lånerier og således må opkræve et gebyr.
Den første kunde, Helen, er kommet til at efterlade sin mand hjælpeløs under bilen og frygter med god grund en temmelig hidsig hævnakt. Da denne indfinder sig, gemmer hun sig i en høstak, hvor hun finder en taske med millionerne fra et bankrøveri.
I mellemtiden er Vimmer og hans kone, Ida, dukket op. De har låst sig ude, og da Hans viser sig at være fiks på fingrene og ugift karl, får Ida gode ideer... Det får pigen på gården, Lotte, til at skumme af raseri, og hun beslutter sig for at give Hans en lærestreg.
Alt imens har pengene været på turné i alverdens tasker, sække og høstakke, og adskillige flugtforsøg er blevet forpurret. Ikke mindst af den enfoldige politikommissær Ring - men også af Hans’ og Lottes datter, Hanne, og dennes langhårede ven, Peter, som viser sig at have en helt anden identitet end først antaget.

Hø, hævn og husspektakler
"Millionen im Heu"
Alder : Voksne
Akter : 5
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 2
Antal bøger : 13
Herrer : 5
Damer : 4

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 660 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk