Bro bro pille

farce af Lars Thelonius.

I bagbutikken i landsbyens købmandsbutik holder en gruppe af byens herrer yderst fortrolige møder. Alle med forskellige interesser i opførelsen af en bro over åen.
Assistenten i købmandsbutikken, den unge pige Helle, har fået til opgave at sluse herrerne ind efter fremsigelse af kodeord og forsøger da også efter bedste evne, men situationen er hurtigt omgærdet med en så larmende diskretion, at de rette ægtemænds rette ægtefæller hurtigt nærer mistanke. Hvad er der på færde bag døren? Dette er imidlertid ulig lettere for publikum at følge med i, idet scenen viser såvel forbutikken som bagbutikken, med en skillevæg imellem.
Købmandens mor, fru sognerådsformand Holst, pålægger Helle at sende bud, hvis hendes mand møder op. Som sagt, så gjort, og snart er de impliceredes ægtefæller samlet i forbutikken, overbevist om at finde deres respektive mænd i færd med utugtsgerninger. De lytter ved døren, og der opstår hurtigt penible misforståelser. De beslutter at fange mændene i deres eget net og sender bud efter en glædespige - en ekspert på området! Men også mændene indser i løbet af mødet, at det er nødvendigt at tilkalde en ekspert - i broer, og så ruller lavinerne...
Faktisk bliver situationen så svær at håndtere, at det bliver nødvendigt at kalde publikum til stemmeurnerne i pausen!

Bro bro pille
Alder : Voksne
Akter : 3
Varighed : 60 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 14
Herrer : 5
Damer : 6

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk