En svigermor slår til igen

Lystspil af Henning Lindberg.

Mange af landets amatørskuespillere og publikummer vil givetvis have svigermor stående meget klart i erindringen - en bestemt og egenrådig dame med en voldsomt temperamentsfuld siameserkat, Pelle, i en boks. Svigermor, Minna Leth, går igen, omend det ikke er en fortsættelse af “Mig og min svigermor”.
Svigermor og Pelle holder ferie på badehotellet “SØBLINK”. De har omgående sat sig i respekt hos indehaverne, Rita og Tobias, som driver en bemærkelsesværdig hoteldrift for få udvalgte - og således finder det meget ubelejligt at have så aktive og medlevende gæster på besøg.
Hotellets eneste ansatte er stuepige, kokkepige, tjener m.m.
Line, en ung, sympatisk pige, som imidlertid har så travlt, at hun tilsyneladende ikke opdager, at der foregår mærkelige ting i huset... Svigermor aner dog uråd, idet hun - som eneste uanmeldte gæst - adskiller sig fra det øvrige klientel: enlige og stenrige. Og hun iværksætter derfor en plan i samarbejde med Line og dennes kæreste, postbudet Mads. Alt imens rejser hotellets gæster, én efter én, pludselig og uvarslet. Og Tobias sejler lige så tit ud på “Dybet” med kutteren Martha. Da det går op for svigermor, hvad der er på færde, er der også andre, der har fundet ud af, hvad hun har på færde, men det skal vise sig, hvem der ler sidst...!
Et morsomt kriminallystspil med endnu flere forskellige og farverige roller end de her nævnte.

En svigermor slår til igen
Alder : Voksne
Akter : 3
Varighed : 70 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 12
Herrer : 3
Damer : 6

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk