Fru Jensen går igen

Lystspil af Peder Pedersen.

På Hotel Rolighed bliver gæsterne betjent af den italienske tjener Alfredo, som ganske vist ikke må drikke i arbejdstiden, men gerne må skåle med gæsterne. Og det gør han!
Hans arbejdsgiver er hoteldirektør Madsen, en skørtejæger af format, som ligger i med både stuepigen Louise og med frøken Rose på vær. 127. Han er samtidig gift, og ægteskabet knirker ikke så lidt på grund af hans udskejelser.
Blandt stamgæsterne på hotellet er en fordrukken oberst samt den pensionerede enkekonsulinde Fladmose. Sidstnævnte betror sine dyrebare smykker til en anden gæst, nemlig handelsrejsende Peter Fugl. Hans stikker naturligvis af med rub og stub, hvorfor politiet må indblandes.
Røveriet er dog ikke det eneste, der sætter sindene i kog, for Alfredo er overbevist om, at et spøgelse huserer på hotellet. Det bliver også ham selv, der fanger spøgelset og afslører dets sande jeg - til stor ærgrelse for Madsen...
Forvirret? Vi kan berolige med, at indtil flere får hinanden til slut. Madsen får en lærerstreg, og Peter Fugl hedder i virkeligheden Jacob Stæhr!

Fru Jensen går igen
Alder : Voksne
Akter : 5
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 15
Herrer : 6
Damer : 6

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk