Fuld tilfredshed eller...

Farce af Ole Woedd.

Tre vidt forskellige personer har startet et rådgivningskontor for mennesker med alle mulige problemer. Ingen opgave er for stor, og ingen for lille!
Wolfgang T. Smith er den første. Han er dovenskaben selv, men lidt af en ildsjæl, når muligheden viser sig for at holde sit efterhånden velkendte foredrag om moral og etik.
Daisy Petersen, kontorets altmulig-pige, holder trådene samlet, og det er en tvingende nødvendighed, ikke mindst på grund af J.B. West, bureauets skotskternede privatdetektiv. Han har tillagt sig den værst tænkelige detektiv-slang, og hans veltalenhed - eller mangel på samme - truer gang på gang med at knække bureauets nerveflossede klienter.
Værst går det ud over Johansen, som opsøger kontoret, da han mistænker sin kone for utroskab. Og han får naturligvis ikke en blidere behandling end Ketty, der har mistet sin kattekilling, hvorimod Rosa Barmsen, byens dame, har nogle uafsluttede forretninger, hun nok selv kan klare, ligesom sekten Die Blaue Bluhme Guardians fra Blueberry Hill har et regnskab at gøre op. Det vil senere vise sig, at der faktisk er mening med galskaben, og stykket får en overraskende udgang.

Fuld tilfredshed eller...
Alder : Voksne
Varighed : 75 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 17
Herrer : 5
Damer : 5
Bipersoner : Ja

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk