Panik på Camping Rolighed

Farce af Knud Erik Meyer Ibsen.

Campingpladsejeren Vilfred har det hårdt. På papiret er han chef, men det er telttyranen Elsie, der bestemt styrer biksen.
Hun fordeler med hård hånd pengene: Ingen til Vilfred - resten til mig! Men derudover kræver hun dyre bryllupsgaver fra Vilfred, der i desperation må røve Elsies kasse med netstrømpe over hovedet.
Som alt andet i denne vanvittige farce går det galt - med god hjælp fra postbuddet, Titter, der ved alt om alle - og fortæller alt til alle. Gode historier er vigtigere end brevomdeling. Men endnu vigtigere er Titters umættelige trang til at blive gramset på. Noget der for de fleste mænd ikke er et gode - og bestemt ikke for Vilfred.
Bankrøveren Sigvald Flottenheim kommer forbi og beder Vilfred passe på byttet fra et vellykket bankrøveri. Men da Vilfred mangler penge, er det alt for fristende - hvis det da ikke var for den hysteriske rocker Fæhoved, der altid deler øretæver ud...
Alt er kaos, og det bliver ikke bedre, da overklasseløget N.D. Viel Von Geld indfinder sig på pladsen med sin familie og bekendtgør, at han agter at købe pladsen og opføre et stort butikscenter. Elsie er straks med på idéen og ser sig selv som rig bestyrer.
Klaphatten Vagn vil som campinggæst ikke modsætte sig planerne, da han ikke kan se bold i sin campingvogn - og det til trods for at Titters stålkorset ellers kan indfange både spansk og tysk fjernsyn!
En fuldstændig sindssyg farce, der i fart og skøre påfund overgår, hvad der normalt foregår på en idyllisk campingplads!

Panik på Camping Rolighed
Alder : Voksne
Akter : 3
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 15
Herrer : 5
Damer : 7

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 660 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk