En morder leger med

kriminal-spil af Jann Rasmussen.

Handlingen udspiller sig på kursuscentret Skovly, hvor 6 personer mødes for at tilbringe week-enden med deres fælles hobby: at opklare iscenesatte forbrydelser.
Deres instruktører er rigtige politifolk, kriminalkommissær Jens Kå og kriminalassistent Leo Hald, og dem bliver der pludselig brug for, da legen bliver alvor.
Blandt kursisterne er der en ung forfatter, Pia Toft, som skriver noveller og kriminalromaner, og hendes bøger indeholder en mistænkelig baggrundsviden om politiets arbejde.
Flere af kursisterne har modtaget anonyme opkald eller breve om pengeafpresning, og da kriminalassistenten bliver fundet myrdet, er alle under mistanke. Situationen tilspidses yderligere, for nogle af kursusdeltagerne er ikke helt ukendte for hinanden. Hver især har nemlig en sag på samvittigheden, og der opstår et farligt spil, fordi en afsløring vil trække resten med i faldet.
Det går galt, da en af kursisterne myrdes. Kriminalkommissæren gennemskuer hele spillet - men heller ikke han har rent mel i posen, og stykket får en overraskende udgang.
Spænding i bedste Agatha Christie-stil - og så er der mulighed for at lade publikum gætte med undervejs.

En morder leger med
Alder : Voksne
Akter : 4
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 10
Herrer : 4
Damer : 4

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk