Bar damer

Skuespil af Jens E. Hansen.

Stykket tager udgangspunkt i, at der spilles en vigtig landskamp i Parken. 4 piger har planlagt en glad aften i byen, og de har aftalt at mødes på en lille bar, ”Lady Luck”, inden de skal videre ud at kigge på mænd i byens natteliv.
De finder dog hurtigt ud af, at de har valgt en meget uheldig aften, da alle mændene enten er i Parken eller følger kampen hjemme fra husalteret.
Der kommer yderligere en forsømt hustru, Rita, ind i baren, og et par af gadens løse fugle indser, at de lige så godt kan drikke sig fulde i baren, for byen er nærmest uddød, hvad angår mænd.
Kun en ingeniørstuderende, en gammel spritter og bartenderen repræsenterer det andet køn. Da bartenderen er optaget af sin bar, og spritteren af sin sprut, er der kun den unge mand at gøre tilnærmelser til. Den ene facade efter den anden krakelerer, da de alle vender tilbage til ”Lady Luck” efter at have været i byen. Den unge mand har overskredet en vigtig tærskel i sit liv, da Rita fuldfører den planlagte hævn over sin mand. Det vækker stor forargelse hos de 4 veninder, hvilket afstedkommer en moralsk belæring fra den erfarne luder Vera. Det er ikke nemt at være moderne pige!

Bar damer
Alder : Voksne / 16+
Medvirkende : 10
Akter : 1
Varighed : 120 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 13
Herrer : 3
Damer : 7

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk