Kuk i køje nr. 3

Farce af Knud Erik Meyer Ibsen.

Hvad gør man som bankoarrangør, når man er stukket af fra ”Det store Flæskespil”, inden det overhovedet er kommet i gang? Og når man har neglet otte dybfrosne ænder, tyve købmandsposer og en kvart gris? Og man så oveni købet har neglet alle spilleindsatserne, så man kan stikke af udenlands med sin unge nummerpige, uden konen kan nå at finde én?
Ja, man håber, det er løgn, når de på stationen fortæller, at lokomotivførerne strejker.
Men nej. Og her begynder mareridtet for den landskendte bankoarrangør Banko-Bent, der strander i Lille Navleby med sin nummerpige og alle sine gevinster. Rygtet løber hurtigt i den lille by - og forklædt som kvinde må han indlogere sig i kvindernes sovesal på byens vandrerhjem, indtil togene atter kører.
Det er lettere sagt end gjort, når man skal dele seng med døde ænder og svin, og når den voldsomt buttede kvinde ovenover konstant skal skubbes op i sin køje, og når den snerpede gammelfrøken i nederste køje ved siden af fatter mistanke til de lodne ben, og man må ud i en blodig mørkebarbering, der måske ender i et mord!
Og jo - det, der kan gå galt, går også galt i denne vanvittige farce, hvor en død gris sjældent har fået så meget motion, og lagengymnastik får en helt anden betydning - så skynd jer, book jer allerede nu ind på Lille Navleby Vandrerhjem til ”Kuk i køje nummer tre”.

Kuk i køje nr. 3
Alder : Voksne
Akter : 2
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 11
Herrer : 3
Damer : 5

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 660 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk