Shrek - The Musical (Rubæk)

Musical af David Lindsay-Abaire. Oversætter:Frank Rubæk. Musik:Jeanine Tesori.

"Shrek: The Musical" er baseret på den elskede animationsfilm, og det Tony Award-vindende eventyr byder her på nye sange af Jeanine Tesori og et hylende morsomt manuskript af David Lindsay-Abaire. "Shrek" vækker alle filmens kendte karakterer til live på scenen og viser, at verden - såvel som trolde - altid har flere lag, end man tror.

"Der var engang en lille trold ved navn Shrek..." Sådan begynder historien om en usædvanlig helt, der pludselig befinder sig på en rejse, der vil vende op og ned på hans liv. Med på turen er et bedrevidende æsel og en ilter prinsesse, der ikke har brug for at blive reddet. Tilføj en skurk med kort lunte, en kagemand med en stor personlighed og yderligere et par håndfulde skæve eventyrkarakterer - så har du et syndigt rod, der kræver en rigtig helt. Og der dukker heldigvis en op... og hans navn er Shrek.

"Shrek: The Musical" byder på et overflødighedshorn af kreative muligheder, bl.a. udformning af kostumer, kulisser, dukker (der er trods alt en ildsprudende drage med) og meget mere. Uimodståeligt morsom for hele familien beviser "Shrek", at skønhed i sandhed findes, hvor man mindst venter at finde det.

OBS! Dansk Teaterforlag formidler kun rettighederne til den danske oversættelse. Originalrettighederne skal søges hos MTI Shows, inden der søges om rettighederne til det danske manuskript.NB! Der skal søges særskilt om rettigheder til dette stykke.
Klik her for at udfylde en brugsretsansøgning

Shrek - The Musical (Rubæk)
Alder : Voksne / 13-15
Medvirkende : 20 - 40
Akter : 2
Varighed : 120 min.
Musik : Musical
Antal bøger : 35

Pris

Lejepris : 1100 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk