Huset på øen

Gyser af Helle Hauger.

Den ene af de to friskoler på egnen skal lukkes på grund af for få børn. Derfor skal to børnegrupper nu slås sammen på den ene skole, og for at "ryste" de to grupper sammen har lærerne helt utraditionelt besluttet at sende dem på et døgns lejrskole uden voksne.
Lærerne har valgt en øde ø med et gammelt sommerhus til eksperimentet, men hvad lærerne ikke ved er, at øen ikke er helt øde. Der er nogen på øen - der er nogen i huset, nogen som ikke ønsker, at børnene skal være der!
Det bliver ikke nogen let sag for børnene at finde ud af at fungere sammen, der er nemlig opstået voldsomme uenigheder mellem dem inden turen. De kan faktisk slet ikke lide hinanden, men mærkelige og alvorlige hændelser får efterhånden børnene til at begrave deres stridigheder. Og da de voksne ikke dukker op for at hente børnene næste dag, og et voldsomt uvejr truer dem, så må de beslutte sig for at handle sammen.
Er det et forhekset hus, de er havnet i? Hvem er den mystiske hvide pige? Og hvorfor forsøger hun at gøre dem ondt? Og hvad har en ulykke fra fortiden med børnene at gøre?


Huset på øen
Alder : 10-12 / 13-15
Medvirkende : 12 - 15
Akter : 1
Varighed : 45 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 20

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk