Klassefesten (Gorm Hansen)

Ungdomsspil af Gorm Hansen.

Et ungdomsstykke med sprængfarlige ingredienser: mobning, flirt og alkohol.
Vi følger 10 klassekammerater umiddelbart før og under en fødselsdagsfest, som de fleste af deltagerne mest kommer til, fordi de ikke har andet at lave eller fordi de af forskellige grunde synes, de er nødt til det! Det er nemlig klassens nye dreng, der hurtigt er blevet yndlingsmobbeoffer, som holder 16 års fødselsdagsfest. Han hedder Andreas og er lige vendt hjem fra Afrika med sin familie efter at have boet dér de sidste ti års tid. Men det er ikke helt nemt for Andreas ’at slå rødder’ efter at være vendt hjem - og så bærer han på en hemmelighed, som ikke gør det nemmere for ham. Den hemmelighed skal ikke røbes her, for den bliver afsløret undervejs - og den får betydning for hele festens forløb!
De 10 klassekammerater omkring Andreas falder i fire grupperinger: Nik & Jay-typerne, venindeklubben, nørderne og klassens ældste pige, som har taget sin bornholmske kusine med. Efterhånden som aftenen skrider frem, bliver der flirtet på kryds og tværs og ikke alle nøjes med at drikke, hvad de kan tåle. Men alle bliver en erfaring rigere.

Der er 14 roller i stykket (11 teenagere og 2 små voksenroller og en lillebror), som alle kan spilles af 11 unge skuespillere.


Klassefesten (Gorm Hansen)
Alder : 13-15 / 16+
Medvirkende : 11 - 14
Akter : 1
Varighed : 50 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 5
Antal bøger : 18

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk