Cirkus Hat og Briller

Musicalkomedie af Hardy Macko.

Cirkus Hat og Briller er en forestilling med mulighed for masser af sang, udklædning, bevægelse samt sjov og ballade - til tider i interaktion med publikum.

I en skole/daginstitution har man øvet teater i form af en cirkusforestilling, som nu skal vises for publikum. Børnene synes, at det er sjovt at lave cirkus, og nogle går endda så meget op i det, at de til tider begynder at fjolle. Mens andre hurtigt begynder at kede sig og forstyrre det hele lidt. Til slut er de fleste meget trætte efter blandt andet at have skræmt publikum med en halloweensang, optrådt som cirkusænder, mislykkede linedansere og lidt for skøre klovne, som får skældud af cirkusdirektøren.
For den ansvarlige voksne, som selvfølgelig selv vil spille cirkusdirektør, er forestillingen et prestigeprojekt. Det gælder om at vise publikum (ikke mindst forældrene) hvor dygtige og kreative børnene er - så alt skal bare gå perfekt, hvilket det absolut ikke gør.

Handlingen bevæger sig til tider i et spændingsfelt, hvor publikum kan komme i tvivl om, hvorvidt det, der sker, er en del af forestillingen, eller om nogle af børnene bevidst ”saboterer” det hele.

Stykket er inddelt i små scener, som for nogles vedkommende kan flyttes rundt eller udelades. Der er 7 sange at bruge af. De er alle indspillet i versioner både med og uden sang.

Det er godt at bruge fantasien, og får I gode ideer til handlingen under indøvning, så prøv dem endelig af. Det kan selvfølgelig gå op i hat og briller men det kan også gå godt.


Cirkus Hat og Briller
Alder : 7-9
Medvirkende : 12 - 20
Akter : 1
Varighed : 30 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 1
Antal bøger : 25

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk