Santa Lucia

Jule-komedie af Tine Korse.

Det er år 300, og Don Dio er desperat. Han er kejser i Romerriget og har befalet, at de romerske guder er de eneste guder, man må tro på. Og dermed pasta!
Men det er ikke alle, der vil gøre, som kejseren befaler. En af dem er Lucia, en ung pige, som selv vil bestemme, hvilken en gud hun vil tro på. Don Dio sender derfor sine soldater afsted, for Lucia skal fanges, brændes eller noget andet mærkeligt!
Men Lucia er ikke sådan at få til at ombestemme sig. Hun vil tro på hvad hun vil – og kæmpe til det sidste.

De fleste kender sangen og de stemningsfulde ritualer i forbindelse med det årlige Lucia-optog den 13.december. Men ikke så mange kender den spændende historie bag fortællingen om Santa Lucia.
Med en god blanding af humor og formidling af den klassiske historie om Santa Lucia er dette stykke oplagt til opførelse i forbindelse med det årlige Lucia-optog. Den traditionelle Lucia-sang indgår i stykket, og der kan tilføjes andre Lucia- eller julesange efter behov.

Der er roller til hele klassen, dramaholdet eller skolekoret, alt efter hvem der skal opføre stykket. Der er desuden indlagt ideer til rekvisitter, lyd og musik i forestillingen.

Santa Lucia er et godt bud på en sjov, dramatisk og tempofyldt december-forestilling for børn i alle skolealdre – og de voksne, som måtte kigge med.


Santa Lucia
Alder : 10-12 / 13-15
Medvirkende : 15 - 25
Akter : 1
Varighed : 35 min.
Musik : Lidt
Antal bøger : 28

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Sang
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk