M/S Julle

Julemusical af Danny Bruslund. Komponist:Jes Christensen.

Denne julemusical foregår ombord på den gamle skonnert ”M/S JULLE” fra Juelsminde. Den er lejet af den overstatiske rigmand Doktor Højtid for at sejle ham og hans to døtre, Pusse og Nusse, til Julianehåb, hvor han har aftalt at mødes med Julemanden, hvis gamle kane er blevet totalskadet, og han har derfor brug for en ny. De har 24 dage til rejsen, og det er vigtigt, de når frem med kanen inden juleaften, for ellers er der ingen julegaver til alle de mange forventningsfulde børn.
Skibets fører er den noget forvirrede kaptajn Grand, som ingen tør sige imod. Desværre får han vendt søkortet på hovedet, og får han lagt kursen forkert, således de nu sejler stik syd, og er på vej mod Påskeøen. Han nægter at erkende sin fejltagelse og tager mere og mere tøj på, for hver dag han tror de er kommet nærmere det kolde Grønland, mens resten ombord får det varmere og varmere.

Fra lastrummet høres der mærkelige lyde ved aftenstide. Det er kun publikum der ved, at lydene ikke stammer fra en skæv krumtap, men fra en nissefamilie. Når mørket falder på, kan vi gennem skibssiden se ind i det oplyste lastrum, hvor nisserne holder til. De er overbeviste om, at det er Vatnisserne, der gør alt for at ødelægge julestemningen ombord.


M/S Julle
Alder : 13-15 / 16+
Medvirkende : 20 - 25
Akter : 2
Varighed : 90 min.
Musik : Musical
Antal bøger : 28
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 800 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk