Den magiske krystal

Eventyrstykke af Helene Hecquet.

Den Magiske Krystal er Elverrigets mest kostelige eje. Den giver alle elverne deres magiske kræfter, og uden den vil de være magtesløse. Det opdager de en skæbnesvanger dag, da krystallen bliver stjålet for næsen af dem!
Der bliver total panik på slottet, men da det viser sig, at det er elvernes egen prinsesse, som har stjålet krystallen, må de dygtigste riddere og stifindere i landet sendes ud for at finde både hende og krystallen. Og det kan ikke gå for stærkt, for de onde skyggeelvere er lige i hælene på prinsessen, og hvis de får fat i hende, vil det få slemme konsekvenser!
Heldigvis har den snarrådige prinsesse en plan, og før nogen kan få fat på hende, bruger hun krystallens kræfter til at forsvinde til vores verden.
Det finder de to skoleelever Sarah og Katrine ud af, da en mystisk pige pludselig dukker op midt på gangen i deres skole. Nu er det op til dem at lære prinsessen, hvordan man begår sig i en normal skole, hvilket er svært, når hun hverken har hørt om diktater eller mobiltelefoner før. Men er vores verden egentlig så ufarlig, som de går og tror? Eller er der fjender, som lurer om hvert hjørne?
Uanset hvor disse fjender befinder sig, har Sarah, Katrine og prinsessen dog et mere presserende problem: Da prinsessen teleporterede sig til vores verden, byttede hun plads med Emma, en helt normal skoleelev, som blev sendt til Elverriget. De må få hende tilbage, før den stakkels Emma får alt for store problemer med både skyggeelvere, alfer og troldkvinder, som alle sammen kræver svar på, hvor Den Magiske Krystal og prinsessen bliver af.

Et sjovt og eventyrligt fantasy-stykke, som har mulighed for roller til både dem, der elsker eventyrligheder, og til dem, der gerne vil beholde fodfæstet i den normale verden. Der er mulighed både for mindre roller og roller til folk, der vil prøve kræfter med mange replikker.


Den magiske krystal
Alder : 13-15 / 10-12
Medvirkende : 16 - 21
Akter : 1
Varighed : 70 min.
Musik : Intet
Antal bøger : 25

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk